Om arrangören

Mattarikon arrangeras av den ideella föreningen Mangakai. Det är vi som sätter ramarna och ordnar med allt för att få konventet att rulla med lokal, bokning och så vidare.


Utöver våra egna eldsjälar är det till stor del våra medarrangörer som gör konventet möjligt. Vid synpunkter eller om du eller ditt företag vill vara en del av konventet är du välkommen att kontakta oss på: mattarikon@mangakai.se

Om ärendet gäller försäljning, skriv till:
forsaljning.mattarikon@mangakai.se


Vill du vara med och skapa framtidens konvent? Hör av dig!mtt_1
mtt_7
mtt_2
mtt_6
mtt_3
mtt_4
mtt5
mtt_8

Konventet

Vi såg ett behov av ett roligare och personligare konvent i stockholmsområdet med mindre fokus på kommers och och större fokus på det personliga mötet och intresset vi delar för manga och anime.


Vi började med ett minikonvent på prov våren 2022 och genomförde sedan ett något större och glädjande nog enormt uppskattat konvent med ett 70-tal besökare hösten samma år. Våren och hösten 2023 återkom vi med konvent i samma anda och cirka 100 besökare.

Vilka är vi?

Mangakai är Sveriges äldsta förening för manga och anime. Vi har sedan starten 1994 anordnat otaliga veckomöten, filmvisningar och konvent, samt givit ut diverse medlemstidningar och fansin, varav vår senaste satsning är Mangasinet som kan läsas av alla som är intresserade av japansk populärkultur helt kostnadsfritt.


Du är välkommen att besöka oss på mangakai.se

Vi finns även på Discord och Instagram!

 

Samarbetspartner